top of page

Valpar till salu

Hundar för omplacering

När någon av våra RACC - anslutna uppfödare har valpar till salu, eller kanske en hund för omplacering, så finner du dem här.

thumbnail_IMG-0235.jpg

20230509

20230322

Valpar leveransklara i maj vecka 18 på Smedjebackens Cane Corso kennel i Österåkers kommun i Stockholm, en tik säljes även med bibehållen avelsrätt för halvt valppris.

Smedjebackens Taktiska Testa "Tesla" ( HDA AD0 BPH DSRA fri) har fått 10 fina valpar med Niccmarkz Sugar Bachman "Bachman" (HDA AD0, BPH). Kullindex AD 97 HD 111.

Bachman är en rejäl hane som har lämnat oerhört bra ledstatistik i sina tidigare kullar, drygt 95 % är röntgade med A-höfter vilket känns viktigt att stärka upp i en ras som denna. Bph ser även trevligt ut med hög leklust och utan rädslor. Flera avkommor har även visat sig gå väldigt bra på utställning. Han har en fysik som ser ut att komplettera Tesla väldigt bra.

Tesla är en liten tik men av stor betydelse i kenneln.
Hon är efter Yulias Dogs Amelie "Mila", en importtik från Ryssland som jag har tävlat lydnad med i Sverige samt tränar BSL, hon har ett väldigt trevligt driv i både spår och lydnad. Mila har kullsyskon i Ryssland och Finland som tränar och tävlar i skydd och lydnad med bra resultat.

Pappan till Tesla är Amino Grande Gioia , en hane i Tyskland och en av få Cane Corso som bestått IGP3, en fantastisk hane med stor arbetsvilja som man kan se filmer på i träning av lydnad, spår och skyddet om man önskar.

 

Kontakt för intresse av valp på tfn 0720161936 eller mail helenaleino@hotmail.com. Vi finns även på Facebook i gruppen Smedjebackens Cane Corso kennel.

bottom of page